Lélekséta

A Lélekséta könyvet magamba nézve írtam.
A tested beszél hozzád a tünetek nyelvén, így mondja el a szíved miért szomorú, bánatos. Mi az, amire szüksége van,  és mit nem kap meg tőled.
A könyvben megvizsgáljuk mi vezetett ahhoz, hogy beteg lettél, rosszul érzed magad, vagy miért túl sok a konfliktus körülötted.

Talán nem gondolod, de tüneteid, szenvedéseid olyan jelek, melyek azt próbálják elmondani Neked, hogy nem vagy a helyeden, nem a saját utadat járod.
A betegséged egy jelzőfény, ami megmutatja, hol rontod el a sorsod, milyen területen kell módosítanod, hol van az a rész az életedben, amin ha változtatsz, elmúlik a fájdalmad is.

Ezen az oldalon/ebben a könyvben olyan dolgokról hallasz, melyek akadályozzák boldogságodat, kiteljesedésedet, testi-lelki harmóniádat, azt hogy önmagad légy.

De nemcsak a rosszat taglaljuk, hanem kapsz megoldást is, hogyan találhatsz vissza önmagadhoz.
Ez a könyv Neked való, ha úgy érzed, sodródsz, nem vagy tudatos.
Ha betegeskedsz, és már eleged van, szabadulnál testi kínjaidtól, kíváncsi vagy hogyan tehetnél a gyógyulásodért.

Megfeleléseid, félelmeid, gátlásaid, az hogy nem bánsz túl jól magaddal, olyan börtönbe zárnak, melynek rácsait most szétfeszítheted, kitörhetsz.

A könyv soraiból inspirálódhatsz és javíthatsz az életeden, újjászülethetsz, meggyógyíthatod a beteg tested, a lelked simogatásával. Olvass, változtass és gyógyulj! Légy végre szabad, boldog, egészséges nő!

A LÉLEKSÉTA ELOLVASÁSA SEGÍT RÁJÖNNÖD:

Mitől lettél beteg és mit kell tenned, hogy meggyógyulj

Hogyan lehetsz testileg- lekileg ép, élhetsz teljes életet és válhatsz egészséges nővé

Mit akar üzenni betegséged

Mi a megfelelési kényszer csapdája és hogyan tehetsz ellene

Megtanulhatsz hatékony félelemkezelési technikákat

Miért töröld a szótáradból a „kell”szót

Miért ártalmas, ha csak igent mondasz, de nemet soha

Hogyan szerezhetsz sziklaszilárd önbizalmat

Milyen módon ismerheted meg magad

Hogyan állíts fel új értékrendet

Milyenek a jó célok és mik azok, amiket már ne akarj elérni

Mit jelent az igazi, őszinte önszeretet, és mi a hamis

Hogyan értékelheted, jutalmazhatod magad

Megtanulhatod, hogyan állj ki azért, aki Te vagy

Mi kell ahhoz, hogy önmagad légy és végre a saját utadat járd

Hogyan alakíts ki szeretetteljes kapcsolatot a testeddel

Megtanulhatod a nehéznek tűnő elfogadást és megbocsátást könnyen kivitelezni

Miként meditálj hatékonyan

Hogyan lehetsz boldog, kiegyensúlyozott nő, harmóniában magaddal és a környezeteddel

Suzanne Sandwiese

Suzanne Sandwiese

Számtalan egészségügyi problémám gondolkodtatott el, mi lehet betegségeim mögött.
Hosszú évekig tartó endometriózis, allergia, reflux, mandulagyulladás, rendszeres felfázás, leukémia, stb.

Olyan igazságtalannak éreztem! Miért pont én? Miért engem súlyt az élet, a sors? Hiszen én mindenkihez igazán rendes vagyok, jónak tartanak az emberek. A világban pedig annyi a rossz! És mégis én kapom a fájdalmat, szenvedést!

Aztán számtalan magányos séta, meditáció és befelé fordulás után megértettem mi az, ami ide vezetett: pont ez a sok „jóság”másokkal szemben, önmagam háttérbeszorítása, elfojtott haragom, a konfliktuskerülésem.
Félelmek, megfelelési kényszer, az önbizalom, a megbocsátás és elfogadás hiánya és a többi bűn, amit elkövettem magam ellen, mind megsebeztek, romboltak, bántottak és a végén megbetegítettek engem.

Aztán megtaláltam annak is a módját, hogyan legyek igazán, őszintén rendes magammal szemben. Mi az, ami jót tesz olyannyira, hogy gyógyulok is tőle.

Megannyi kipróbált technika és módszer, ami mind hatásos, hogy helyreállítsd az egészséged. Nekem beváltak és a mai napig alkalmazom őket. Mert tudod, ez egy folyamat, ami életed végéig tart!

Most jól vagyok, persze rengeteg még a munka, feladat, de legalább tudom és érzem, hogy jó irányba haladok. Én változtattam, ha nem is könnyen, de nekem nagyon megérte az egész. Nemcsak az egészségemben állt be pozitív fordulat, de az élet számos más területén, például a munkámban, párkapcsolatomban is. Olyan mintha ez a gyógyító energia átjárná, rendezné a sorsomat is, kihatna a jelenemre és a jövőmre egyaránt.


Meggyőződésem, hogy Ti beteg lányok, nők, asszonyok ugyanazokon a dolgokon mentek keresztül, és hasonlóan éreztek, mint én.  Sokan közületek magatokra ismerhettek a történetemből, hibáimból!
Amit kínálok, egy önismereti út, megoldó technikák, melyek alkalmazásával egészséges önmagad lehetsz!